Airsoft als uitje

Are you a badass? Ben jij op zoek naar avontuur en spanning? Dit airsoftuitje is zeer geschikt voor het boeken van jouw vrijgezellen-, babyborrel-, teambuilding-, vrienden, familie- of bedrijfsuitje!

Wij hebben meerdere pakketten (brons, zilver of goud) in petto, zo maak je jouw belevenis helemaal naar eigen smaak om tot de avontuur bij Airsoft Brothers.

 

Ben jij een ”kleine” bandiet? Ben jij op zoek naar avontuur en spanning samen met jouw vrienden? Dit airsoftuitje is zeer geschikt voor het boeken van jouw feestje. Jij bent vast al getraind door al die Fortnite en Nerf avonturen om dit airsoftavontuur aan te kunnen gaan.

Wij hebben meerdere loadouts (brons, zilver of goud) voor jou in petto, zo maak je jouw belevenis helemaal naar eigen smaak om tot jouw avontuur bij Airsoft Brothers.

Ben jij op zoek naar meer dan enkel airsoft? Wij hebben nog meerdere activiteiten voor jou in petto. Deze activiteiten zijn zowel los als in combinatie te boeken. Misschien heb jij meer feeling voor onze Military Commando warming-up of misschien toch liever Archery Tag of Family Paintball? Kijk gauw verder.

Verschillende pakketten

Kijk altijd goed naar wat je reserveert, dit zijn enkel globaal de grote verschillen

Wat is airsoft?

De naam ‘airsoft’ zal bij weinig Nederlanders een belletje doen rinkelen. Deze sport – of beter: oorlogssimulatie – is al jaren razend populair in het buitenland. Niet verwonderlijk, aangezien airsoft in feite de natte droom is van elke man die vroeger ‘oorlogje’ speelde in het bos of zijn woonwijk.

Airsoften speel je op de beste airsoft locatie!

Airsoft wordt vaak gespeeld op een speciaal daarvoor ontworpen locatie, zoals indoor of outdoor airsoftvelden. Bij ons ben je aan het juiste adres voor één van de mooiste velden van Nederland. Er is veel aandacht besteed aan de airsoft locatie. De velden zijn zo ontworpen dat er obstakels en schuilplaatsen zijn, zoals muren, gebouwen en bomen waar spelers zich achter kunnen verschuilen en tactiek een belangrijk aspect van het spel wordt.

Airsoft; hoe werkt het

De sport is het best te omschrijven als een spelletje paintball waarbij gebruik wordt gemaakt van realistisch wapentuig. Bij Veluwe Airsoft speel je met een 1:1 replica, waarmee je met BB’s de strijd aangaat tegen je tegenpartij.

Er zijn vele opties mogelijk met je airsoftapparaat. Een goed voorbeeld voor mensen die niet bekend zijn met airsoft zijn de bekendere computerspellen; Battlefield en Call of Duty.

In deze spellen is het mogelijk om je eigen wapen uit te kiezen met eventuele optionele toevoegingen zoals een tactical flashlight, holographic sight etc.. Deze bovenstaande spellen komen eigenlijk in de wereld van airsoft tot leven met het voordeel dat het geen fatale of schadelijke gevolgen zal achter laten bij de betrokken deelnemer(s).ed

Teamwork makes the dream work

Airsoft draait niet alleen om jou maar om je team. De tegenpartij denkt na over een aanpak en een strategie dus het is heel belangrijk dat jouw team dat ook doet. Alleen op deze manier kun je het spel winnen. Help elkaar door elkaar dekking te geven, zorg ervoor dat alle ogen gericht zijn op de complete omgeving. Doet je tegenpartij dit niet? Flank dan om ze te verrassen.

Iedereen heeft z’n kwaliteiten. De één kan goed omgaan met een sniper en de ander is beter van dichtbij. Kies je wapens dus goed, verdeel de taken binnen het team en win de airsoft strijd!

Frequently Asked Questions