AL ONZE ACTIVITEITEN

Airsoft Brothers by Veluwe Airsoft. Wij hebben al ruim 10 jaar ervaring met het dagelijks organiseren van airsoft en sportieve (outdoor) evenementen. Bij ons mag je kwaliteit verwachten, maar vooral een avontuur met ruimte voor vermaak. Op deze pagina kies jij hoe dit avontuur er uit mag komen te zien. Wij verwelkomen jou graag in het oh zo mooie Limburg!

AL ONZE ACTIVITEITEN

OP DEZE PAGINA KAN JIJ KIEZEN VOOR DIVERSE COMBINATIES.

LOKALE ARRANGEMENTEN

Deze activiteit bij ons (meer info)

Groepen:   6 – 50 personen
Duur:          7 – 8 uur
Locatie:      Horst
6 – 50 personen   €120,15 p.p.

Staat jullie groepsgrootte hierboven of onder de aanvragen-knop niet benoemd? Of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact via HORST AAN DE MAAS op met ons voor meer informatie!

 

Mogelijk Programma

12.00 uur – 14.00 uur Airsoft (1 uur speeltijd)
14.00 uur – 14.30 uur Verplaatsen van locatie
14.30 uur – 17.30 uur Highway to Spel
18.00 uur – 20.00 uur Sharing Diner

In samenwerking met dagje Horst aan de Maas

Ben jij op zoek naar een stoere dag voor jullie vriendendag, vrijgezellendag of teamuitje? Tijdens ons stoerste arrangement voel je jezelf de hele dag een badass.

Je begint de dag met een uur lang Airsoften
Ga de strijd met elkaar op een prachtig speelveld en schiet in het rond met je BB’s.

Na deze enerverende activiteit verplaatsen jullie naar onze locatie in het centrum van Horst. Nu je hebt leren schieten, is het tijd om de huid te kruipen van een echte motorbende. Dit doe je tijdens Highway to Spel dé vetste activiteit op onze E-Choppers.  Heb jij alle puzzels opgelost onderweg en verschillende nieuwe bendeleden geworven?  Dan heb je wel wat lekkers verdiend. We sluiten de dag dan ook af met een overheerlijk Sharing Diner bij Liesbeth’s Grand Café. 

 

Food and Beverage

Hello Soldier,

Op een lege maag kan je niet airsoften of vertrekken naar huis. Kijk daarom snel naar onze simpele maar heerlijke horeca opties. Wil je dit tijdens jouw ontvangst of na het arrangement, dan kan dit al aangegeven worden tijdens het reserveren. Bekijk onze pagina Catering voor meer informatie.

 

BOEK JOUW AVONTUUR

Wij staan voor plezier en samen maken wij jouw uitje tot een herinnering van vreugde en plezier. Zoek je meer service en advies met het boeken? Neem dan contact met ons op!

+31 (0)6 30 82 17 24