About Us

Z

outdoor c.q.b. veld

Bij Airsoft Brothers speel je dicht op elkaar en dat zorgt uiteraard voor veel actie! Door de diverse variatie op ons speelveld kan er op elke hoek een tegenstander zitten, die je zit op te wachten! Een adrenaline-kick de gehele dag door! Hou je airsoftapparaat goed bij de hand, want deze zal je gegarandeerd nodig hebben!  Achter Airsoft Brothers staan de gezichten van Veluwe Airsoft. De bekendste airsoft organisatie op de Veluwe, maar waar de vestiging zal gaan sluiten per 1 mei 2024.

missies

Met een groot aantal missies zal je nooit lang hetzelfde spelen en komt er meer bij je spel kijken dan simpelweg de tegenstander uitschakelen. Wees niet te zuinig met je munitie, want je kan deze goed gebruiken!

Openingstijden

Wil je ons niet missen?

Maak dan altijd een afspraak buiten onze vaste evenementen om!

accomodatie

Airsoft Brothers beschikt tevens over diverse overdekte accomodaties wat van alle gemakken is voorzien. Zo kunt u heerlijk nagenieten van onze evenement(en) in ons verwarmde accomodatie onder het genot van een hapje of drankje. Naast onze ontvangstruimte vindt  u onze kleedruimtes met vrijblijvend gebruik van onze kluisjes, toiletten, kleedkamers en zelfs douches!

Mocht u er een weekend op uit willen kunt u blijven overnachten in de naastgelegen vakantieparken. Ideaal voor heel jouw gezin of gezelschap!

shipment – cod mw

WE ARE IN BUILDING PROCESS!

airsoftfield map

join our team

Wij zoeken met regelmaat nieuwe ‘Airsoft Brothers/ Sisters” Ben jij 18+ en nog op zoek naar een leuke (bij)baan naast jouw studie of pensioen? Stuur ons jouw sollicitatie + motivatiebrief naar info@airsoftbrothers.nl

Over Airsoft Brothers
Airsoft Brothers is een sterk groeiende en creatieve organisatie welke opereert in de recreatieve branche. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van airsoftevenementen (skirms en kampioenschappen) voor zowel de leden van de NABV als voor vrijgezellen-, bedrijfs- en recreatieuitjes.

Binnen Airsoft Brothers werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team.

Meer informatie vind je op onze websitepagina ”Vacatures”